بررسی آپارتاید صهیونیست‌ها در سازمان ملل-راهبرد معاصر
بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند اردوغان: از ثبات سوریه و حاکمیت آن بر سرزمین‌های خود حمایت می‌کنیم اسپوتنیک: عراق روند بازگرداندن ۲۰۰۰ سرباز سوری را از امروز آغاز می‌کند

بررسی آپارتاید صهیونیست‌ها در سازمان ملل

کمیسیون مسئول تحقیقات درباره تخلفات حقوق بشری رژیم صهیونیستی «اتهامات آپارتاید» مطرح‌شده درباره این رژیم موقت را مورد بررسی قرار خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۰۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 28
کد خبر: ۱۵۶۳۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، کمیسیون تحقیق سازمان ملل درباره تخلفات حقوق بشری اسرائیل و فلسطین روز پنجشنبه اعلام کرده اتهامات آپارتاید علیه رژیم صهیونیستی را بررسی می‌کند.

روزنامه صهیونیستی تایمز اسرائیل نوشته این بررسی، نگرانی‌ها در تل‌آویو را درباره اینکه این تحقیقات ممکن است به انتساب این «برچسب سمی» به اسرائیل شود را تأیید کرده است.

این کمیسیون هفته گذشته دومین گزارش خود را منتشر کرده و از شورای امنیت سازمان ملل خواست به اشغالگری دائمی اسرائیل پایان دهد.

روز پنجشنبه سه نفر از اعضای این کمیسیون در یک نشست خبری در نیویورک تصریح کردند که گزارش‌های آتی به تحقیق درباره آپارتاید اسرائیل خواهند پرداخت. آنها تصریح کردند که تحقیقات تا به حال بر روی «ریشه‌های درگیری‌ها» متمرکز بوده. از نظر آنها حضور اسرائیل در کرانه باختری، عامل ریشه‌ای درگیری‌ها است.

ناوی پیلای، رئیس سابق شورای حقوق بشر سازمان ملل که اکنون ریاست کمیسیون تحقیق مذکور را بر عهده دارد گفت: «تمرکز ما روی ریشه‌های درگیری است که بخشی از آن به مسئله آپارتاید مربوط می‌شود. به آن موضوع خواهیم رسید.»

«میلون کوثاری»، یکی دیگر از اعضای این کمیسیون هم گفته ماهیت بدون زمان بودن این تحقیقات باعث می‌شود که بتوان اتهامات آپارتاید را نیز مورد بررسی قرار داد. او گفت: «ما به آن موضوع رسیدگی خواهیم کرد چون مسائل زیاد و سال‌های زیادی داریم که باید بررسی کنیم.»

رژیم صهیونیستی از همکاری با این کمیسیون خودداری کرد و به اعضای آن اجازه ورود به فلسطین اشغالی یا اجازه دسترسی به مناطق تحت کنترل فلسطینی‌ها در کرانه باختری و غزه را نداده است.

رژیم صهیونیستی گزارش هفته گذشته کمیسیون مذکور را رد کرده و این کمیسیون را غیرقانونی و فاقد اعتبار دانست. روز پنجشنبه نماینده رژیم صهیونیستی مدعی شد که اعضای این کمیسیون بر اساس نفرتی که از اسرائیل دارند تعیین شده‌اند.

صدها هزار اسرائیلی در شهرک‌هایی یهودی‌نشین که رژیم صهیونیستی بعد از جنگ ۱۹۶۷ و اشغال سرزمین‌های فلسطینی در کرانه باختری و شرق بیت‌المقدس ساخته است سکونت دارند.

سازمان ملل و بیشتر کشورهای جهان شهرک‌های رژیم صهیونیستی را غیرقانونی می‌دانند زیرا این رژیم در جنگ سال ۱۹۶۷ میلادی این سرزمین‌ها را اشغال کرده و بر مبنای کنوانسیون ژنو هر گونه ساخت و ساز از سوی اشغال‌گر در سرزمین‌های اشغالی ممنوع است.

فلسطینیان به دنبال تشکیل کشوری مستقل در کرانه باختری و نوار غزه هستند که پایتخت آن بیت‌المقدس باشد. آن‌ها همچنین خواستار خروج اسرائیل از سرزمین‌های اشغال شده در سال ۱۹۶۷ هستند، اما اسرائیل از بازگشت به مرزهای پیش از جنگ شش روزه امتناع می‌کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده